Falska värkar….

Här sitter jag då……. INGEN MILO I FAMNEN DOCK! Han är kvar i magen…..

Värkarna höll i sig hela långa dagen och kvällen.
Min KÄRA MAMMA tog hand om mig hela eftermiddan o kvällen, hjälpte mig i badet, hämtade saker, gjorde mat, klappa på mig. Hon är helt underbar….vad skulle jag göra utan mamma??? Sen fylldes det även på med husbandet senare på kvällen…. ungarna är helt exalterade, dels den nya bilen och så deras mamma som haft lite känningar på att lillebror Milo äntligen snart ska komma.

Älskade syster och min helt underbara BÄSTA MAMMA!!

I alla fall……. Vid nio igår kväll var jag så totalt slut så jag satte i mig 2 alvedon och efter en stund lyckades jag somna. Sovit ganska bra inatt, vart uppe o kissat en gång bara…. inga värkar alls under natten.

Nu har jag vart uppe en stund o känner av att det börjar mola igen…. vet inte om delar av slemproppen gått nu på morronen, har bara för mig att det var MYCKET mer slem när den gick med Thedde! Den här bloggen utelämnar ingenting…. ni får inte bli förvånade om det dyker upp en bild på en slempropp här framöver!! HAHAHAHA…. o då pratar jag inte om husbandet! Hihii… näääääärå!

Få se vart det lider under dagen… ska jag hålla på o ha ont i fleeera dagar innan blir jag lite less, men det är ju så….just nu har jag ingenting att säja till om!!! Nu gäller det bara o hänga me….

Annars blire en lugn dag, jag går inte många knop utanför dörren tror jag. Vore ju GÖTT o slöglo på nå filmer nu…

Hörs igen hörrni o tack för alla kommentarer jag får! Känns härligt att ni är många som följer mig på den här redan nu!

KRAM PÅ ER ALLA

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Värkar….tror jag i alla fall eller så luras MILO!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x