Färdknäpp!

Hmmm…

Ja, såg i förra inlägget att det här med färdknäpp togs upp! Min världens roligaste MALLA såklart….. 🙂

Det har vi testat…. jag lovar…..

Å det roliga är att färdknäpp gör man verkligen för sakens skull, såhär låter det då:

"Gubben, vi kanske skulle testa det där med färdknäpp?" säger jag…

"Mmm… ja det borde vi" säger husbandet…. jag ser att han blir glad eftersom hans fru vart allt annat än intresserad av att ha elefantsex den senaste tiden. Hon kvävs om hon hamnar på rygg, hon stånkar som en caterpillar traktor, hon orkar inte röra sig mer än nödvändigt.

När färdknäppen är gjord o man märker att JAHAPP, det hände inte ett skit så känns det nästan som att man gjort nåt i onödan. Det är riktigt jävla illa men så fattigt är det på slutet…. helst när man är gravid BIG TIME o inte en söt liten svensk mage som de flesta här i sverige får. Jag ha en finsk graviditet som jag nämnt tidigare…. det är lite annorlunda o WAY TOOO BIG!!

Jag är i den här sizen…..

Aja…. nej, färdknäpp funkar inte,…… inte heller promenader…inte hallonbaldsthe….. inte städa o putsa fönster….. inte laga mat….inte bli arg……inte stark mat….. NADA!!!

Så jag ger fan i allt…..

PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Före/Efter bild….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x