Före/Efter bild….

Nu är jag tillbaka från en promenad och lunch med husbandet.

Promenad för att "trycka" ner Milo i utgången

Lunch för att det är de enda roliga jag har att se fram emot på dagarna.

PIZZA…. för att jag totalt skiter i vad jag stoppar i munnen just nu. Det enda roliga just nu är väl att jag äter allt…. dricker o´boy till frukost, äter mackor med ost, äter pizza…..ibland flera dagar i veckan…., dricker läsk…. fikar med bullar på eftermiddagarna.

Hihi…. det ÄR fantastiskt att få äta allt, o faktiskt bara få skita i hur onyttigt det är just nu! Det är sista gången jag har bebbe i magen o antagligen sista gången jag kommer att skita i vad jag stoppar i munnen för sen börjar väl jagandet efter en någorlunda normal kropp.

Jag har en rätt rolig före och efter bild på mig jag tänkte jag skulle dela med mig av! 🙂 O sen en fråga??? Hur i helvete ska det gå till att återfå sin normala hydda…. jag bara undrar!!????

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Magbilden….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x