Nu ska vi se….

Nu är det ju som så att min man är en av de otåligaste männen på jordens yta som jag nämnt tidigare…. därför får jag nästan undanhålla saker som har med eventuella känningar på att bebis om, eventuellt, ifall att , kanke skulle vara på väg.

Han läser ju bloggen så nu får han väl ta del av det om han nu skulle råka hinna läsa innan han åker hem från jobbet…..

Jag har lite känningar, vet inte om det är dumt att skriva om det här eftersom det verkar vara ganska många som följer det här med Milos ankomst! Jag vill liksom inte ge nån några falska förhoppningar…. för så känns det verkligen!

När ungarna frågar "Mamma, känner du inte minsta lilla?" säger jag blankt NEJ!

När husbandet frågar "Känt nåt idag, tillstymmelse att det skulle kunna bli nåt?" svarar jag NEJ!

När mamma ringer för tredje gången samma dag o frågar….. det roliga med mamma är att hon inte frågar rakt ut. Hon vill inte att jag ska bli less så hon liksom snirklar till det med "Hur mår du, allt som vanligt eller?" så svarar jag ALLT SOM VANLIGT!

Varje morgon då jag o husbandet vaknar så känner jag mig nästan ledsen över att min kropp lurar oss hela tiden….. att han får vänta så himla länge på att bli pappa.

Men nu mina vänner händer det nåt, vet inte om det är på G på riktigt men nånting är det helt klart. Kan va så att jag än en gång bli lite lurad av min kropp o att det går så långt som till igångsättning på måndag…..

…men det har flödat slem, det har vart lite blodstimmor i det, jag har haft sammandragningar hela dagen, mensvärk av o till, ont ont stundtals o ett fantastiskt tryck nedåt. Känner nu att det på eftermiddagen eskalerat lite…..jag har tömt magen ordentligt…. känner mig lite orolig i kroppen….. tungt tryck i ryggen….

Så nu får vi se.

Jag uppdaterar er självklart. Även om det skulle va så att jag kröp på alla 4 så skriver jag in i bloggen om vi åker in, skulle det bli akut på nåt annat sätt så kanske jag missar det. Men om det går som det ska så skriver jag in här.

Aja, spänningen stiger…..

Vi får se om det avtar igen o ni får fortsätta lyssna på mitt gnäll här på bloggen!

PUSS & KRAM

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nähäääädå…här är jag minsann!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x