NO BABY….

JAG ÄR HÄR!!!

Hemma…. inte på BB…..

Igår körde det på rejält hela kvällen! När husbandet kom hem så kollade han konstigt på mig o utbrister: "Vad har hänt med magen!"

"Va?" säger jag lite skrajt….. trodde att jag fått bristningarna från helvetet.

"Jamen du har ju tappat den typ?" säger han o klappar på den där tomma ytan uppepå magen…

Går till spegeln o mycket riktigt så ser det helt sjukt ut! Magen är liksom avlång. Jag känner att Milo sparkar mycket lägre ner än förut. O hans lilla stjärt ligger liksom vid naveln. Helmysko….

Jag var nästan säker på att igår var det vår tur att träffa bebis…. men, det var inte det. Jag har dock haft onda sammandragningar hela natten, jag har sovit jättedåligt då jag vaknat av dom hela tiden. Det har fortsatt nu på morgonen men det är fortfarande inget RIV i dom. Svetten ska lacka och jag ska ha riktigt svårt att ens öppna käften för att säga ett endaste ord!! 

MEN NEJ….

Milo vill inte ut. I alla fall inte än…. vi kanske ska lysa med en riktigt stark ficklampa vid pullan, eller kanske att jag sväljer en karta… eller om husbandet kanske skriker i pullhålet typ "HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!!!"

Idag ska vi till barnmorskan, 10.15. Vi får se vad hon säger….

Fortsättning följer……

PUSS

Vår Milo som han såg ut i magen i augusti…… nyfiken nu ju!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nu ska vi se….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x