Gomorron Sverige!!

Gomorron….. snark, klockan är tio i sju. Milo bebis har inte varit så sovglad inatt, vaknat varje timme o legat o gnällt lite…. så idag är jag en hålögd småbarnsmamma.

Läste ett rätt kul inlägg i tidningen VI FÖRÄLDRAR….. en småbarnspappa som hade barn som var 2,4 o 6 år gamla hade läst en artikel om en kille som sa att de i det militära vart på ett såkallat tortyrläger. Under 8 dygn så fick de inte sova ordentligt utan blev väckta de mest konstiga tider under nätterna för att göra helt oviktiga uppgifter.

Pappans svar på det va…..: "8 dagar, det är ju fan ingenting….var det verkligen så farligt?"

Jag hajjar verkligen det, 8 dagar är fan INGENTING…. prova 3 månader….eller ett helt år….. ibland ännu värre. Själv har jag "bara" kört en månad snart….. men som tur är så brukar det bli bättre med nattsömnen varefter. Dock inte ännu…. inte hemma hos oss i alla fall.

Mitt smink kommer att komma väl till pass idag kan jag säga…… sminka sminka sminka, täcka, täcka, täcka…..

Det blev inget IKEA igår, husbandet banga…… (((((WOW))))))) det hör inte till vanligheterna! Idag är dock ett besök planerat. Sen ska vi till tanten på BVC o väga Milo. Får se hur stor vår heffaklump hunnit bli nu……har ju fått börja med tillägg så att han blir mätt. Jag undrar på riktigt hur mycket ett så litet barn verkligen kan äta??? Han e helt galen i käk…. o fan om det inte kommer på 2 röda, då jäklar får vi lyssna till hans rara stämband!

Bild från soffan igår…en utslagen bebis:

Sååå trött så de e inte klokt…..

Nu måste jag ta hand om den lille…. hörs sen!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Rakat eller icke rakat??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x