Gulliga tant….

El heffaklumpo vägde……tamdadaaaaaa……5 500 gr….5,5 kilo….. javisst!!

Han får i sig som han ska som BVC sköterskan sa…. "Han följer sin egna kurva perfekt". Då blir man lite stolt som mamma…. haha, tänk att man redan börjar bli sådär patetisk. 😉

Vi fick lite råd i hur vi ska få honom att sluta äta varje timme…. för hörrni folks, det är ingen walk in the park nattetid! :/ Nu ska vi då försöka stretcha mattiderna lite….. hua!

IGÅR blev det IKEA, jihooooo…….

Att bero på IKEA. Milo skrek som en stucken gris när vi susa in på restaurangen där. Han var hungrig som en varg….. o fan vad man känner sig dum!!! Att man typ stör andras matro. Jag vet ju själv hur jäkla irriterad jag kunde bli på andras barn som skriker. Nu har jag en egen siren med mig……

Kan bara tänka mig hur stressad jag såg ut. Flackande blick….hitta en sittplats fort…… en rosa bebis gallskriker i famnen….. alla blickar vända mot oss…… FAN, hittar ingen ledig plats. Då har man ju lust o gömma sig på toan tills man fått i han en slurk liksom! Vi hittade plats o Milo fick sin mat o blev som en ny bebis. Fan…. jag har totalt glömt bort hur det var. TOTALT!! Såg igenkännande blickar från övriga småbarnsföräldrar som var på stället….det kändes i alla fall skönt på nåt sätt! Jag behövde det just där o då!

När jag sen var o bytte på Milo så stod en tant inne på toan…. "Nämen, kära hjärtanes vilken sööööööööt" säger hon. Hon får nåt varmt i blicken o börjar prata bebis språk med mig. "Nämen lilla tullen….. så himla liiiiiiiiten man är… o sitter där hos mammaaaaa…. lilla hjärtat…. plutten så söööööt" hon kunde inte sluta. Jag som är en aning gråtmild var på väg o börja gråta o ville krama henne där på toan. I KNOW, känsligast i världen…. lätt! Det var bara det att hennes känslor var så äkta på nåt sätt….. o jag blir varm av sånt! Så varm så jag vill tjura…. 😉

Aja, imorn äre nyårsafton…. jag har början till mjölkstockning i vänster bröst. Ska nu hoppa in i duschen o massera bort det, brukar faktiskt funka. Sen blire städa…. handla till imorn….. o säkert en massa annat som min hjärna just nu glömt bort!!!

Hörs sen…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Gomorron Sverige!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x