Hemma efter en skit shoppingrunda!

Naaajs….. hemma igen!

Shoppingturen gick väl sådär, jag hittade skor (igen) men inga kläder. Kan tyckas hysteriskt o svinga runt o leta kläder som en galning…but you gotta understand! Min garderob innehåller NADA festkläder till denna storlek. DÄRFÖR måste det hittas nytt 🙂 Dessutom har jag fått större fötter! 🙂

SHOPPINGTUR:

* En jättegrinig Milo
Han var verkligen inte på humör för o flänga runt idag, tror det beror på att han vaknade 4!

* Ett BIKBOK med inget av det jag såg på nätet? QUE? Ska det inte vara samma ungefär?
Där kom oxå en väldans gullig tjej o frågade om jag ville ha hjälp? Runt 20, söt, smal, inte en rynka med hela ljuva livet framför sig! 🙂 (Nej, jag e int bitter)
"Jaaa, alltså jag letar efter nåt som är lite större…sådär lite slappt med typ gummisnodd därnere som sitter åt runt benen. Ja alltså en tröja typ….t-shirt aktigt modell BIG. Har fött barn ganska nyligen o så,behöver dölja lite"svarade jag. Hon tog fram nåt som jag såg att jag kanske behövde gå ner ungefär 40 kilo för o komma i!
"Nej, inte den…såg nåt på hemsidan men kommer inte ihåg vad just nu!" Ja jag vet, jag är puckad.
Hon letade men kom inte med nå bra förslag.
" Är det ditt första barn" frågade hon.
"Nej, mitt tredje" svarade jag…. "O för varje barn man får blir det svårare att gå ner i vikt" sa jag lite småskrattande.
"Ja, min mamma har oxå tre barn o HON har då inte gått ner ett kilo sen den tredje!"
Eeeeh, tack! EXAKT VAD JAG BEHÖVDE HÖRA svettig på ett BIKBOK med en skrikande unge, med pinnsmala bruttor var man än tittade! Jag gav fan i allt o drog hem….

Vi tar nya shoppingtag imorn. Detta verkar bli en neverending story! 😉

Det här köpte jag i alla fall:

STÖVLETTER 299:-

PUMPS MED PEEPTOE 299:-

Billigt från skopunkten…. fick ju lov o bli plan B nu när dom andra pjucken inte kom. Elliot fick sig ett par skor oxå eftersom Thedde fick i helgen. Rättvist ska de va om ni frågar brorsorna!

Sen blev det lite ny doft i form av Christina Aguilera, kunde ju inte använda parfym när jag var gravid så nu njuuuter jag av alla dofter!! Sen dessa lösögonfransar modell en och en. Blir riktigt naturligt på det sättet!!

I bilen på väg hem lärde mina grabbar hur man såg ut som en fjortis……
för er som INTE vet så ser det ut såhär:

Ha en mysig fredagkväl… snart börjar LET`S DANCE!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Förkylning på G…WTF!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x