Triss eller sova?

Nu har jag skrivit ett drygt gästboksinlägg på vår klubbsida! Eller drygt är nog fel ord, mer ett påstående som är sant….. Vill skrika ut detta denna gång för jag är så JÄÄÄÄVLA TRÖTT på sånt här! Herregud… Elliot blev för några veckor sedan av med sin svarta vinterjacka i plugget! Kan ni fatta eller?? GAAAAH…känner att jag vill spöa nån jäveln nu!

Aja….

Undra när bebisar börjar sova hela nätter?? Eller är det bara min bebis i hela världen som tycker det är jättespännande och mysigt att vakna varje timme efter 12 på nätterna?? På öppna förskolan så sover minsann allas ungar hela nätterna…. What´s Up with that??? Har jag fått för alla mina synder nu eller? Grejen är att när man hela tiden blir väckt sådär är det rätt svårt o liksom slappna av o somna om under den där timman…. så vad gör jag…jo, jag är vaken! YES!

Jag lääääääääääääääääängtar…. till när vår bebis plötsligt börjar sova hela nätterna, det sägs att det bara kommer sådär huxflux… en natt bara händer det! Precis som med triss, PLÖTSLIGT HÄNDER DET!! Jämför jag dessa nu så kan jag säga att bebis sova hela natten ligger högre på listan…. eller kanske inte…. vinner jag hutlöst mycket pengar så kan jag ju anställa en NANNY som tar min bebis på nätterna. Sen sover jag som ett barn hela natten, tar över på morgonen fräsch som en fucking nyponros! Hajja vilken bra morsa man skulle va??

Hmmm..var hittar man en nanny? Finns det agenturer för det? Hur hittar man en bra nanny som inte nyper ens unge i smyg? Eller som visar tungan åt han när han är gnällig….. eller kanske ännu värre saker. Då skulle jag behöva döda nannyn o det skulle ju inte vara så kul. Hmmm, jag skulle i alla fall önska mig en typ MRS DOUBTFIRE typ av nanny…ingen snygg ung aerobicshoppa med äppelformad stjärt och fasta små tuttar som sitter där de ska. Jag vill ju inte att husbandet sätter maten i halsen så fort hon glider förbi! Sen blire liksom en BECKHAM story utav det hela å det vill jag ju slippa!

Hmm… så vad är enklast nudå om man tänker efter?? Jo, att Milobebis börjar sova hela nätterna. Då slipper jag allt vad nannyagenturer och aerobishoppor betyder!

MIIIIIIIIIIIILOOOOOOOOOOOOOOO sov på nätterna nu!! Annars måste mamma köpa en massa trisslotter och leta efter en nanny och då hinner jag ju inte byta blöjor på dig o det är väl inte skönt va? En blöt blöja som du hatar…..

Eeeh, måste sluta tala i tungor ser jag… förlåt, jag är lite trött bara!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jävla ungjävlar……

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x