Träningsfreaket här…. HAHAHAHA!!

Tack för sympati bloggtjejer! Ni e bäst!! 🙂

Aja…nu till nåt roligare….

Jag har kört mitt första hemmagympa pass! WIIEEEEEE……

Shit pommfritt….. jag är mäkta stolt och imponerad över mig själv. Tänk att jag verkligen gjorde det, och gillade det asmycket!!

Här är mitt lilla hemmagym! På stjärnfilten ligger Milo o tittar på sin galna mamma! Han somna… så sååå jäkla kul kan de inte ha vart att titta på morsan idag! Gummiband, magrullaren och stolen..alla hjälpmedel som behövs!

Måste bara visa hur lite denna använts de senaste månaderna…. hrmp…. ja åren kanske jag skulle säga! Torkade av det värsta dammet….. lite kvar som jag bara blev tvungen att visa!

Å kolla in här! Värsta röda kinderna…. jag kämapde o känner att det fasicken bet riktigt ordentligt på mig även fast jag tog det lite lugnare. Man ska ju göra det såhär i början sägs det….

Hmmm…. sen mitt alldeles fenomenala träningsprogram. Uppskrivet efter bra kom igång program, lite egna erfarenheter och som man går igenom hela kroppen med snabbt, 20 minuter/ 3 ggr i veckan! Sen promenixar jag så gott som dagligen…..

NUUU JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAAAR!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SHOW MUST GO OOON!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x