WIPE OUT is my humor!!

Var det någon som tittade på WIPE OUT igår???

Vi skrattade här hemma i soffan så vi nästan kissade på oss! Sååååå vår humor det där!!

Om du INTE kollade så kolla nästa söndag! Eller så kan man göra som jag gjort idag…. jag har kollat allt jag missat under veckan på webben. Så nu behöver jag inte sitta där hålögd o kämpa mig igenom serierna kvällstid som avlöser varandra! Varför har jag inte tänkt på detta tidigare….. är jag född bakom en sten eller? Vet ju att det liksom går o göra såhär missförstå mig rätt….men jag har nog bara inte kommit mig för!

Aja, kollade klart SANNINGENS ÖGONBLICK idag oxå… somnade mitt i igår! HEEEELLLL NOOO jag skulle vara med på det där…. jag SKÄMS så jag nästan gråter när dessa människor sitter där o svarar på ditt o datt! Har du haft en sexuell relation med en man? Har du varit otrogen? Har du snackat skit om din bästa kompis? Var några få frågor som ställdes igår…. pappan till killen höll på o trilla ur soffjäveln när sonen svarade ärligt! Huuu… är det värt alla pengar i världen att inte få hålla några hemlisar?? Nu ville ju den här killen komma ut med sin bisexualitet men come on…skämmit!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Så jääkla hemska föräldrar!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x