Den här går stenhårt här hemma just nu!

Här hemma går denna låt hela tiden…. Thedde, Elliot o jag sjunger med högt i låten VARJE GÅNG. Milo som älskar sång o musik myser…. Husbandet som är en hårdrockarsnubbe tycker väl att det är SÅDÄR!! Dock så tror jag att husbandet gillar den här låten i smyg….

I alla fall så älskar jag o grabbarna den här låten just nu!!

Jag o Elliot gjorde en dans till den här igår under tiden jag lagade mat….. Thedde filmade, Elliot bangade ur i sista sekunden så det blev bara jag som gjorde musikvideo tillslut. Jag njöööt i fulla drag! 🙂 Skulle jag vara tillräckligt tuff skulle jag lägga ut videon på youtube o låta er ta del av den…. men sorry, så tuff är fan inte ens jag!! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Snö…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x