LCHF…… funkar så jäkla bra!!!

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA……Mange i Let´s Dance finaaaaaaaal!! JIHOOOOO……

Japp, så glad blev jag för det ska ni veta. Alltid trist när någon åker ut men så fick det lov att bli…. nu har han bara Bagge bruttan kvar sen så!

Jag fick en förfrågan på vad det är för diet jag går på just nu! Jag har dels fått massa idéer av fru P som sagt, men sen läser jag här:

Jag har under årens lopp kört alla dieter ni nånsin kan tänka er. För att nämna några: GI, Herbalife, Viktväktarna, Viktklubb, Nutrilett, Naturdiet., äta mindre …. ja you name it!!! Kan säga att det här, med lchf känns så sjukt jäkla bra! Jag har på bara några dagar gått ner från 79,5 kg……vägde mig i morse och då visade vågen 77,8 kg! Det är alltså 1,7 kg på bara några dagar….. det är helt sjukt!!

Mitt dagliga intag ser ut såhär ungefär:

Frukost: 2 ägg eller lite äggröra, grekisk/turkisk youghurt med nötter och sen ringlar jag lite honung på (Fru P:s förslag)

Mellis: Antingen bara lite nötter eller så kör jag youghurt historien igen.

Lunch: Kött/fisk/fågel och stor sallad, gärna med någon fet dressing till. Jag brukar göra dressing på grekisk youghurt, blanda i lite sweetchili sås och kanske vitlök. Salladen innehåller ofta avocado eller mozarellaost.

Mellis: Same same…

Middag: Same som lunch.

Om ni går in på hennes sida kan ni läsa om allt, kolhydratintaget ska va så minimalt som möjligt, pallar man inte det så kan man äta det…men bara lite och gäran med lågt GI.

Japp, detta verkar funka…. men som sagt, jag har bara kört så kort tid så jag vågar liksom inte ropa hej ännu! Det jag känner hittills är att jag inte är sugen alls på att småäta, jag är knappt hungrig när det är dax att äta…. så det känns helt sjukt bra!!

TACK snälla fruP ännu en gång för idén från början!

Nu måste jag göra mig i ordning, vi ska på återträff med profylaxkursen o få se alla bebisar som gömde sig i magarna! Återkommer….

PUSS o ha en najs lördag!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Fredag…do i need to say more??

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x