BRAKSKITEN I HISSEN!!!

KOLLA DESSA GODINGAR!!

Och hur coooooola är inte dessa på en skala från 1-100??? Milos Lacoste….. passar perfekt, kanske liiiite stora men gud vad söt han är i dom här!!!

Hmmm….. tisdag kväll och jag som hade sett fram emot DHW (desperate housewifes)…men näää…då äre nå jäkla skithockey istället. SNARK!!! Man får kolla nästa vecka då det är dubbelavsnitt, slurp!

Här sitter jag i soffan, jag har Elliot här bredvid mig…Milo sover, husbandet är o spelar innebandy och Thedde är på disco. YES, det är påsklovsdiscooooooo…. Elliot är GRÖN av avund. Han vill oxå gå på disco, jag har fått trösta honom med att han alldeles snart oxå går i sexan o får gå…men hur mycket tröst är det när man går i fyran liksom??!! Morsan måste va knäpp….

Thedde skulle se ut som en fjooortis sa han. Men….han hade glömt mina röda solbriller hos sin pappa så då fick vi hämta dom först. Han får låna dom…. han hade dom på stan idag när vi gick omkring. Han kände sig cool, det såg jag på honom. Jag kommer ihåg hur häftigt det var när man kände sig cool. Varför känner man sig så sällan cool när man blir äldre??

När Thedde sedan hade vart hos pappa o hämtat sina brillor så hoppade han in i bilen.

"Mamma, jag tänkte när jag åkte hissen ner att….. undra om jag ska lägga av en brakskit?" utbrister han.

"Okej" säger jag.

"Så gjorde jag det… tror du inte att det var en som skulle in i hissen efter mig, hahahahahaha" garvar han högt.

"Hahahaha" garvar jag oxå eftersom detta är vår torra humor! "Var det en ung tjej?" frågar jag.

"Nej, hon var lastgammal o står nog där nu o snusar på min brakskit, hahaha" fortsätter Thedde.

Tur han släppte den innan han skulle vidare på discot…..

PUSS på er o ha en trevlig kväll!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ögonfransförlänging!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x