RÄDDAST I STAN!

Aaaahhh, låt solen värma våra bleka feta kroppar. Gud så härligt med detta vårväder.

Det är marknad i stan, Thedde och Elliot är i sitt esse. Stålarna brinner i fickorna, de ska spederas på tivolit på åkattraktioner i Axels tivoli. Axels tivoli ja, härliga skitiga tandlösa killar som driver dessa tivolin. Dom kan oftast inte ett ord svenska och säger man att dom INTE ska snurra virvelvinden man sitter i så fort så ler dom sitt tandlösa snusrinnande flin o snurrar igång en lite extra.
Ur kliver man som en grön fullis och vet inte åt vilket håll man ska gå.

Jag vet inte hur många gånger man suttit i dessa karuseller och skrikit av förtjusning lyckligt ovetande om vilka dessa människor är som håller i spakarna, inte alltför sällan har man sett att det ju inte bara dricker fanta kvällarna igenom. Där kastar man upp sina ungar idag, att jag inte är räddare än så? Det måste bero "peppar peppar" på att det kanske trots allt är bra rutiner. Kan det vara så att de jobbat på tivoli sen dom var 5 år och gör allt på bara ren rutin. Väcker man dom mitt i natten så vet dom exakt hur dom ska sätta ihop "TICK TACK". Ni vet den där hemska snurrande prylen som man sitter o studsar i så tuttarna blir om än inte ÄNNU längre! Hur många gånger har inte folk legat i mitten av denna snurra och studsat fritt och man har skrattat så man kissat på sig nästan.

Idag är jag för rädd för att sitta i någon av Axels tivoli snurror, jag är för rädd för att sitta i någon snurra alls. Spelar ingen roll om det skulle vara lika säkert som att "regnar det så kommer det uppifrån" säkert, jag skulle i alla fall inte åka. Ytterligare en grej som är kass med att åldras. Varför blev man så rädd för allting? Så jäkla tråkigt egentligen!

Fan, undra om inte jag ska göra ett lyft. Ett lyft som 36 åring. Jag ska fanimig bli bättre på att våga saker. Verkligen anstränga mig för att våga göra sånt som jag idag är rädd för. Vet dock inte om jag börjar på Axels tivoli, det kanske blir något annat, aller på ett annat tivoli, eller kanske inte ens ett tivoli utan att bara våga nånting.

Ja det ska jag göra. Jag ska bli en tuffare Ninis.

Hörs senare, få se om jag lyckas knäppa en bild eller två på mina Axels tivoli huliganer!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tips på MORS DAG present!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x