Skitfläck

Hmm, nu när solen lyst lite i mitt ansikte…okej inte de senaste dagarna men några dagar förra helgen och under veckan så har min härliga skitfläck, som jag kallar den, valt att titta fram igen.

Det är en sån berömd pigmentfläck jag fått av att vara gravid. Det ser verkligen ut som jag är jätteskitig just i pannan. Det roliga med dessa pigmentfläckar är att alla säger att dom försvinner. Men vet ni?? Den här har jag haft, i mer eller mindre utsträckning sen jag fick Thedde. Så att den försvinner är BULL, i alla fall när det gäller mitt nylle. Försvinner den inte på 13 år så vette fan om den inte sitter nu, för alltid.

Nån som vet om det finns nåt man kan få bort det med?? Tycker att jag hört att det finns nåt. Nu lider inte jag så fruktansvärt av det men det vore ju kul o slippa se ut som man missat grovt med brun utan solen nån sommar.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

SPA, värt att lägga pengar på?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x