SPA, värt att lägga pengar på?

Åååh säger jag bara, har kikat runt lite på nätet. Jag vill så gärna fixa en liten spavistelse till mig och husbandet. Jag är säker på att han skulle älska det. Han är en typisk badrocks kille. Han skulle gå omkring i sina små tofflor där o njuta av livet, det är jag säker på. Får man även en underbar behandling av nåt slag så tror jag han är såld för alltid och kommer se till att vi åker på sånt här oftare.

SÅ, nu är mitt jobb att hitta nåt bra. Har kikat in på Yasuragi Hasseludden, det verkar vara helt underbart. Jag gillar det japanska både när det gäller stil, leverne och mat. Otroliga rum och dessa behandlingar verkar vara nåt jag och husbandet skulle gilla.

Jag har ALDRIG varit på spa! Är inte det helt otroligt? Eller kanske inte, jag kanske lever i nån bubbla där alla andra åker på spahelger var och varannan helg. ALLA utom VI! 🙂 Nämen allvarligt, har Du vart på nåt spa nångång? Berätta, jag vill veta hur det är? Är det värt att kasta in några tusen spänn på det? Blir man avslappnad och tycker att det var en fin upplevelse?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Har du nån dröm?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x