Ett svar på om jag får gratisblöjor eller inte?

Kände att jag VERKLIGEN ville svara på den här kommentaren.

Hej Mia!
Är det nåt som ligger riktigt högt upp på min önskelista så är det att börja få gratisblöjor!!!! Det vore helt FANTASTISKT! Det går åt ungefär 5-6 blöjor för oss varje dag! Är det tänder på G så kanske det handlar om det dubbla! Dom blir ju oftast lite lösa i magen av att få tänder. Det är typ 60 blöjor i ett paket, snabbt räknat så räcker inte ens ett blöjpaket  en vecka. Några dagar när han är lös i magen. Nu är det ju tyvärr så att jag inte tillhör någon "storbloggar" elit och har den förmånen som gratisblöjor, MEN skulle det vara så…så skulle jag inte ha ett ENDASTE problem med att tala om för mina bloggläsare att jag får blöjor GRATIS! Jag skulle kunna skylta upp hela min blogg med Liberos märken och prata om Libero i varje inlägg om jag fick gratisblöjor.

Så för att svara på ditt inlägg (hoppas nu att du fullföljer just den här kommentaren) så NEJ jag får inga gratisblöjor! Och JA, skulle jag få gratisblöjor så skulle jag stå för det BIG  TIME!!!

// Ninis

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hallå kristihimmelfärdstorsdag!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x