Nötmjöls recept!

Piuuuuh.. jag är äntligen tillbaka från min shoppingrunda som i runda slängar tog 9 timmar, KATSCHIIING!! Hohoho…

Vi har fått tillbaka på skatten, annars hade vi inte köpt en ny barnvagn idag. Men serru på fasen skatten kom och PANG så hade man en ny vagn. Jag är ASNÖJD av 2 orsaker. Det blev en mycket billigare vagn än jag kunde drömma om, dessutom fick jag hem den IDAG! Så imorgon på morgonpromenixen har vi en ny! Imorn återkommer jag med bilder på allt jag shoppade!

RECEPT PÅ NÖTMJÖL har efterfrågats. Jag har hört att LIDL ska sälja nån slags nötmjöl, hasselnötsmjöl om jag inte minns fel. Jag gör min egen som är GRYMT GOD!!! Cocosflingorna kan man givetvis ha i lite mer av, det hade jag eftersom jag älskar kokos (stavas det med c:n eller k:n…… k:n tror jag men nu orkar jag inte ändra!! Eller är det kocos…nää va…nu ska jag sluta svamla)!!!

Nu ska jag slänga mig på soffan och slappa, god natt alla så hörs vi!

PUSS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Angående vår viktminskning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x