Sköna söndag med raggar-rands noppande!

Söndag och lite tråkigt sådär, grabbarna åker till sin pappa imorgon och det kommer återigen att kännas sådär hemskt och tomt ett tag. Nu är det ändå sommarlov så jag kanske lyckas sno hem dom lite då och då under veckan.
Inatt sover Elliot hos sin farmor och farfar i stugan på Bryggholmen där vi firade midsommar. Jag och Milo åker nog ut imorgon och hälsar på lite och kanske får man sola en skvätt om man har tur?!

Idag har jag faktiskt legat i solen en stund när den var framme. AAAAHHHH…. ljuuuvligt på den här blekfeta kroppen. Noppade raggar-randen medan jag solade. Om nån undrar vad det är för nåt så är det dom här små stråna strax under naveln. HATAR SKITEN!! UÄK….. jag spyyyr fan på sån där onödig behåring!!! BORT BORT med det…. Det värsta som finns är när man märker att man glömt noppa dom där stråna när man redan ligger på stranden. Då rycker jag och sliter för glatta livet med bara fingrarna och det blir ju skiiiitbra! Nee. Som tur är är det inget buskage utan några enstaka strån men ACK så irriterande!

Hörrni, jag har ju lyckats låna hem ett photoshop program av min svägerska. Jihoooo, det är skitkul men lite kruxigt innan man lär sig förstå sig på det. Nu har jag i alla fall lyckats sitta en liten liten stund med det och så gjorde jag ett litet test sådär!

Nehepp, nu ska jag baka jordgubbspaj och sen åker vi ner till Kattis o Bejne på fika!

Puss på er och ha en skön söndag!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

VINN TAVLOR! Jag firar mitt 1000:de inlägg!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x