VINN TAVLOR! Jag firar mitt 1000:de inlägg!

Helt otroligt, jag skriver i detta nu mitt 1000:de inlägg på den här bloggen. (Jag har ju en gammal blogg oxå som jag faktiskt helt glömt att länka till, jag tror att jag måste göra det så jag har ALLT sparat på en och samma. ) Men just den här bloggen skriver jag som sagt mitt 1000:de inlägg på nu, wihooooo.

Vi firar det tycker jag, jag tänkte lotta ut några av mina tavlor. Å så hoppas jag förstås att det är några som vill vara med i den här tävlingen oxå! 🙂

Så nu är det "smokin hot" här på bloggen, 2 tävlingar samtidigt!!

Gör såhär för att vara med i tävlingen:

* Skriv något i kommentarsfältet!
* Glöm inte ditt namn och GÄRNA en mejladress!
* Återkom den 29:e juni för att se om just du vunnit!


TÄVLINGEN AVSLUTAS 29 JUNI kl: 08.00

LYCKA TILL

PS: Nu är det så några som frågat om jag gjort tavlorna själv och var man kan köpa dom om man inte vinner?! Så jag tänkte svara på det: YES, det är jag själv som gör tavlorna. YES, man kan köpa dom om man inte vinner. Om man går till min startsida här på bloggen så har ni allt ni behöver veta för det (hemsideadress och sånt) till höger i menyn! 🙂 DS

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Midsommarafton i bilder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x