Jag ska springa tjejmilen!

Javisst vet ni! Jag ska springa tjejmilen hade jag tänkt! Ja, springa hela milen är väl mitt mål. Nån tid är väl inte och snacka om! Helt galet detta men jag har ju gått och tänkt på det här ganska länge, en skön sporre att ha och sukta efter i viktminskningen. Tog upp det med tjejerna från mammagruppen, jamen tror du inte på fasen att dom är några som ska göra det.

Så nu ska vi "träna" till tjejmilen, 3 kvällar i veckan spring/går/joggar vi i spåret, vi ska väl försöka peppa varann i det här nu. Jag fortsätter mina morgonpromenader ändå hade jag tänkt.

Nu behöver jag ett par schyssta joggingdojjer som orkar bära den här kroppen utan att det känns som knäna ska lossna! Det intressanta i det här är väl hur länge det kommer kännas som att ärslet är på väg att hoppa upp på ryggen när man joggar! I LET YOU KNOW!! 🙂 Vem vet, känslan kanske är permanent nu…..

WISH ME LUCK!!! Den 30:e augusti 2009 kl: 12.00 står jag beredd! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Nytvättad tvätt som torkat ute!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x