Hello motherfuckers !!!

Ha ha ….. Husbandet har tagit över för ett inlägg. Måste passa på att köra en passande och fängslande rubrik..  varav .. Hello motherfuckers !! Lagom rockstar … lagom epa fjortis. 🙂

Vad händer just nu ?? Vi sitter i våran FIAT husbil från tidigt 80tal och har precis avslutat ett parti yatzy.. Och det är väl fan om inte annat the husvagn/husbil game of all times. Har du husvagn/husbil utan ett komplett yatzy liggandes innanför dom snygga fejkträ luckorna så är du inte med i leken alls.. Ok …. du kanske kan kvala in i ligan med ett hederligt plocke pinn el, kasta gris ( dubbeltryne is the shit ) ..
Nåväl.. Nina vann.. trots att man tog hem bonusen i mitten av matchen. Hon sunkade till med ett förmodat fusk yatzy i slutet och kammade hem segern. Och det var väl en JÄVLA tur det. Annars skulle det inte gå att vara i FIATen med livet i behåll. Dock ska inte förglömmas att jag och ellliot ( el. mozkito och magnifiko som vi kallade oss )  slog thedde och nina i två raka set av beachvolley.. HHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! HA HA HA HA !!!! RIGHT UP IN YOUR FACE … HAAAAAAAAAA !! Tur att jag inte är den som trycker upp en vinst i fejjan på andra … FAST VI VANN .. HAAAAAAAAAA !!!

Thedde och elliot ligger bredvid varandra på "loftet" och det är ju härligt. Nu har man hört alla fraser som tillhör två barn i den åldern som ska sova bredvid varandra. – Här går linjen…. – Din rumpa är över linjen ….- Mamma … han fes på mig… – mamma måste jag sova bredvid honom???

Ja ja … Det här var ju kul . Fortsätter imorgon då ena ungen hänger över datorn och ska ha den för att kolla film. Sen tycker nina att det suger att jag skriver så mycket i ett inlägg…. FORT SKA DET GÅ.

Ha de gött och se nu tilll att ta hand om frugan här inne /// Husbandet  !!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sunne vattenland!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x