Sunne vattenland!

Piiiuuuuuuh!

Nina här, husbandet skulle skriva senare ikväll han. Undra vad han har på gång…. det var han själv som sa att han ville skriva! 🙂 Kan ju faktiskt vara kul att få lite av hans ord här på min blogg. Mycket av mitt liv handlar ju om honom så det är alltid kul att få saker från hans point of view! 🙂

Idag var det då dagen D, vattenland 1 skulle besökas. Dagen började med regn, sådär kul kändes det. Men ligger man i vatten så spelar väl inte lite vatten från himlen nån roll. Jag & husbandet badade inte. Vi skulle titta på. Ungarna drog tidigare och vi fixade i husbilen, plockade in kläder, sorterade, plocka undan. Ni vet, att bo 5 pers i en liten husbil, det blir MASSOR med grejer överallt som såklart morsan i huset fixar till! Eller, är det inte så?

Vi fixade mackor och gick till vattenlandet. Där mötte vi 2 frusna grabbar med blåa läppar som blev HAPPY HAPPY över lite macka i magen. GIVETVIS, vad annars, så började det regna som helvetet! FY FAN… det blev till att stå o ta skyddförsta timmen men sen sprack det faktiskt upp!

Som ni ser på de första bilderna här så är det ju rätt grått alltså!! JÄKLIGT trevligt med alla dessa pastellfärgade stolarna överallt. Rosa, mintgröna och ljusblåa! Stolarna kosta 20 spänn o hyra, så fick man med ett parasoll oxå.

Grabbarna hade jätteskoj, massor med vattenprylar man kunde ha kul i. Detta är DOCK inte som Skara Sommarland eller så, det är MYCKET mindre. Men med tanke på vår camping som ligger precis bredvid och är 5 stjärnigt så är liksom helheltintrycket helt OK. Mina grabbar har haft kul hela dagen, kan tänka mig att ni som har mindre barn skulle tycka att det här var SUPER!

Måste bara visa er den allmänna toaletten! Åååh vad jag trivdes därinne, låter kanske lite muppigt men det var verkligen avslappningsmusik med fågelsång därinne!

FIIIIIIINT VA????? Å jag trivdes i alla fall och sitta därinne. Nån som har problem och skita när dom är på resande fot tror jag inte skulle ha riktigt lika jobbigt härinne!!!

Sen blev det lite "varm i hjärtat" bilder oxå!

Sådärja…. då hör ni från husbandet nästa inlägg.

PUSS från semesterfirarna!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sunne….här är vi nu!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x