I did it!

Ja som ni kanske märkte på kommentarerna i det andra inlägget så gick tandis bra idag!

Eftersom infektionen gått ända ner i tandköttet så var det ju inget enkelt att bedöva skiten dessvärre. 2 fetingsprutor som inte ens hjälpte. Men men, jag fick stå ut och ha lite ont när tandläkaren, som var helt underbar, borrade och fixade till tanden. Nu har jag en provisorisk lagning som ska sitta tills rotfyllningen ska göras, man kan säga att det mest onda är gjort.

Kalaset idag gick på 1300 kr…HOST HOST!!! Så in i helvets jävla dyrt är det att vänta med att gå till tandläkaren. Hörde nåt om att rotfyllning brukar hamna runt 5000 spänn, kan det stämma?

Så, detta innebär att det nog inte blir nån ny trasa till Ninis till sommarfesten! FUCK!!!! Fitt tand….

Mitt lilla husband var ett fantastiskt stöd idag. Jag vet faktiskt inte hur mänga 36 åringar som har sin make med sig in i själva behandlingsrummet hos tandläkaren med en Milobebis sovande i vagnen utanför???? Det kan inte vara så vanligt. Det var bara bokmärket och en lite leksak efteråt som fattades. Jag fick i alla fall en klapp på axeln av tandis som sa att jag hade varit en jätteduktig flicka! *STOLT*

Nu har precis min bästaste Kattis & Beijne varit här på fika, det blev lite god paj och vaniljsås! Jag är en total sucker på paj och vaniljsås! Näst blir det soffan och

"Do you think you can dance?"

Jag fullkomligen ÄLSKAR det programmet!!! Tro´t eller ej men jag har än en f.d dansare som dansat i olika musikaler och sånt. Tjihooo….men det var när man var ung och oförstörd! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jag måste ge mig….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x