Besök och diskussion om svininfluensan!

Idag har Sandra varit här och hälsat på med sin söta Agnes och hunden Filippa som såg till att vår katt låg och spana på henne i flera timmar. Vår katt är ändå van vid lite hundar eftersom många av våra vänner har hund. Men han är så töntig och ligger och blåstirrar på alla hundar som är här så han är helt slut sen. Konstigt, skulle jag ligga och stirra på samma sak i flera timmar skulle jag oxå vara en aningens psyco sen tror jag.

Våra bebisar lajja för fullt. Agnes har börjat krypa och är högt och lågt, det går undan så Sandra får knappt en lugn stund. Jag vet att jag snart är där själv. Milobebis är på god väg att komma igång med krypandet på allvar, än så länge så ålar han sig fram men det går fortare och fortare för varje dag.

Kanske att man blir smal då när man får börja jaga ungen….. ???? Hoppas det! Man kanske ska hoppas att Milobebis blir en överjävlig unge som håller igång 24/7 och är snabb som fan…. eller? Nä kanske inte, man vill ju typ inte åldras 20 år på cupen!

Här är det full fart på de små glinen!

Vi diskuterade det här med svininfluensan idag. Läste att riskgruppen är bla små spädisar. Alltså barn under 2 år. Då blir man ju såklart lite oroad. Vad ska hända med vår lilla Milobebis om vi får det??? Vi gick faktiskt ut på nätet och läste llite om det, men det sägs ju rätt olika om det hela. En del att det bara är en vanlig influensa där dödligheten inte är större än när det härjar en helt vanlig influensa. Andra att det ÄR en värre influensa än vanligt där dödligheten är större.

Usch, vad ska man tro. Hjälper ju inte att jag är byhålans största hypokondriker heller…… vad har ni läst och hur har ni uppfattat det hela???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Dumma tänder!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x