Förbannade skit-tand!

Ja, den jäkeln bara inte vill ge sig! Jag var ju där senast i tisdags, dom rotade ur den och fixa till en provisorisk lagning. MEN, den förbannade jävla tandjäveln bara vägrar att bli bra. Jag har gått på IPREN sen i tisdags, nu orkar jag inte mer. När jag väl får ont i den så gör de så ont så jag vill gråta. Idag är det nog. Jag fick en ny tid kLockan 14, får jag som jag vill drar jag ut den jäveln! PALLAR inte att ha ont mer, dessutom kostar det här inte LIIITE pengar! FUCK…. sen är jag livrädd dessutom. Det här tar på psyket ska jag säga er…

Sedan så håller ju vår bebis på att få sina framtänder, den ena tittar fram liiite liiiite. Den andra är bara svullen och ser ut att göra ont. Så, Milobebis är inte bara LITE gnällig nu. Inget är bra, han kan inte sova ordentligt för att inte tala om ätandet. Är glad om jag får i honom lite gröt på förmiddagen, sen blir det välling och så försöker jag få i honom mat. Men, han fräser och vill ABSOLUT inte ha. Idag försöker jag med att koka lite pasta, koka lite kyckling och grönsaker. Sen ska han få en egen liten tallrik med mat framför sig och äta och kladda hur han vill, får se om det går bättre?

Så att, humöret här borta är allt annat än på TOPP! Den här tanden gör inte mig direkt på bra humör…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Helgen är över igen….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x