Bröllopet

Vi var ju på det där bröllopet  i lördags. Jag kände mig ju så ful och hemsk innan! När det nästan känns som man vill stanna hemma…. Men jag fixade till mig, slängde på mig klänningen från dopet och så stressade vi iväg. 

Jag tog min klänning som jag hade på mig på Milobebis dop!

Josefina var hon som gifte sig, det är dock inte killen på bilden hon gifte sig med, det är en kompis till oss. Det som är såååååå trist är att jag inte fick med mig min mobil. Min mobil är nämligen min kamera oxå. Jätte jättetrist verkligen. Husbandet hade med sig sin telefon och tog lite bilder med den…. han har dock sladden till datan på jobbet så dom bilderna ser jag väl om 3 år.

Det var väldigt vackert. Dom hade sitt bröllop utomhus och vädergudarna hade verkligen förstått att de skulle vara snälla för solen gassade hela ceremonin igenom. Därefter blev det mat, underhållning och slutligen karaoke. Jag sjööööng som en tokdåre. Det blev lite Billie Jean, det blev lite PINK med Just like a pill och såklart min I LOVE ROCK `N ROLL som jag körde på min möhippa! Jooodddååååsåattteeeeeeee…. det är sånt där man klurar dagen efter på om det verkligen var nödvändigt och stå där och vråla?! 🙂 Det är ju väldigt nödvändigt när man står där….. men dan efter känns allt lite sådär OOOKEEEEJJJ!

Jag återkommer om jag lyckas få nå bilder, dom var väldigt vackra ska jag säga…. nu måste jag börja baka!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..