Happy birthday to meee….. :)

Den 18:e augusti 1972 kl 19:13 föddes en svarthårig liten tjej som skulle heta Saritta! Hennes mamma och pappa var bara 18 och 19 år gamla…bodde i ett lite mindre flashigt område strax utanför stan. Nåt de inte kunde vara överens om var namnet. Mamma hade sett en söt fllicka på TV som hette Saritta. Pappa å andra sidan tyckte att Nina var ett så gulligt namn….Hon blev döpt till Saritta. Men det ändrades efter någon månad till just Nina.

THANK GOD!!!

Javisst, idag är det min födelsedag. Jag har alltid ÄLSKAT att fylla år, det har vart underbart att få stå i centrum (jepp, jag är lejon)… men de senaste åren har det känts lite annorlunda det där. Det har inte varit så jävla kul och fylla år, det har liksom känts som att kom o fika men snacka inte om varför ni är här! Åldersnoja kallas det…. låg o prata med husbandet i morse och jag var rörande övertygad om att åldersnoja beror på att jag har en ung man. Hade jag vart gift med en 60 åring så hade jag ju varit en snärta. SÅ, det här måste ju liksom vara husbandets fel, eller? 😉

Hur som helst…. 37 år idag. 3 härliga år kvar till 40, då ska jag ha en sån jävla fest så den hörs till månen! Idag äter vi bara lite bullar, lite tårta och umgås med nära och kära. Till att börja med nu så ska vi precis åka till ett fik och jag ska få äta en GOD frukost där!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..