Pepp pepp pepp pepp pepp pepp!

Nu har vi ätit och jag har fått i mig 2 små bitar mörk choklad med pistage smak. Nu sitter jag och klurar på om jag bara ska skita i och fortsätta äta choklad. Bara vara SVINDUKTIG och skita i o ta en bit till….bara sådär! MEN, jag har inte bestämt mig än.

Det som ändå är så jäkla skönt är när man är målmedveten, när man bara bestämt sig för att man INTE längre ska vara tjock utan att man tagit beslutet att gå ner i vikt! ATT DET ÄR NOG! Fan vilket VIKTTJAT det blev såhär på blanka fredagskvällen…antar att det beror på nån slags pepping åt mig själv. Att jag skriver om själva känslan… eller viljan kanske jag ska förklara det som, då känns det mer påtagligt, som att det är på riktigt att jag verkligen bestämt mig! Ni vet att skriva ner saker är förjäkla bra. Det blir mer riktigt.

Ungefär som när man vaknar på natten eller svintidigt på morgonen, jag lovar er… min hjärna kokar av idéer den tiden på dygnet. Det jag fortfarande inte lärt mig är att jag ska ha ett block bredvid sängen, där jag skriver ner det jag kommer på. Sen om hjärnan är i nåt slags virrvarr läge och det man kommer på verkar totalt urblåst på morgonen är en helt annan sak. Men jag svär, jag har kommit på såna bra grejer på nätterna så det är inte klokt! Några utav mina viktigaste beslut i livet har tagits vid ca 4 på morgonen. Det har även hänt att jag kommit på saker att skriva om till Er….men tyvärr så har många utav dessa idéer försvunnit på vägen.

KOLLEGIEBLOCK!!! Att jag aldrig lär mig….

Jahapp….. en annan sak. Katrin Zytomierska har besvarat sin frågestund på sin blogg med videoinlägg. Jättetrevligt att titta på faktiskt. Finner ni inget intressant på TV:n ikväll eller att sällskapet i soffan inte är så kul tycker jag ni går in där och läser!

PUSS på er!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mammaträff!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x