Vår minikräftis!

Lite bilder från vår mysiga kräftis vi hade i lördags. En spontangrej blev det och väldigt lugnt men förjäkla GOTT!!! MUMMA!!! Lasse & Bea som var hos oss driver ju restaurang och är jätteduktiga på allt gott i matväg. Skulle vi ses oftare skulle jag lätt rulla fram….

Hon längst upp till höger är verkligen Lasses dotter! Det känns helt sjukt att han har en så gammal dotter… sen var såklart exet Magnus med ungarna här.

Tog en bild på husbandet…kolla in ögonfärgen!!!

Det blev en trevlig kväll med massa god mat och snack till midnatt! Ute satt vi oxå, antar att det var sista sommarkvällen vi kunde sitta ute. Nu burrar vi in oss i 9 månader och så kör vi igen sen…. uppiggande va? ja, alltså 9 månader känns ju inte alls långt bort nu?! 🙁

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Uppdatering 5 minuters metoden!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x