Ensam i helgen…. :(

Det är med en liten klump i magen jag sitter här och bloggar. Jag har inte berättat det för er men mitt husband åker till Tyskland inatt. Han ska dit och spela på en festival som heter

Här hemma har INGENTING varit sig likt de senaste veckorna/dagarna. Jag är URLESS på stoner-rock och längtar efter ett riktigt eurodisco sound som riktigt vibrerar och dunkar i mitt bröst. Jag vill se E-type slänga med sitt 80-tals hår och hans pattbrudar dansa trosorna bak och fram….. jag vill ha en enkel låt som "SET THE WORLD ON FIRE" eller varför inte "This is the way" eller varför inte lite Haddaway!?

Husbandet har de senaste dagarna varit iförd gammal vanlig hederlig CD freestyle och så har han övat låtar och texter dygnet runt…i badet, till filmen, på promenaden, vid gungan….everywhere! Han har varit nervös och han har planerat, funderat, grubblat m.m. Mitt i det här har vi försökt få Milobebis att sova hela nätter, jag har haft tandvärken från helvetet och grubblat över min egen framtid.

OOOOH MYYY GOOOOD!! Jag är så fucking glad att den här helgen äntligen är här! Det innebär att husbandet åker till Tyskland och får den här festivalen/spelningen överstökad, på söndag ska jag avverka den där tjejmilen….. blir nog mest gång…men ändå och på måndag har jag tid hos tandläkaren för att ta ut den här jävla FITT-TANDEN!!!! Hon får slå ner mig i värsta fall… men den jäääääveln ska ut på måndag.

DOCK…. så har jag klump i magen för att husbandet ska åka. Jag gillar inte att sova själv, tycker det är hemskt och alldeles onödigt. Varför sova själv när man kan sova tillsammans? Jag kommer troligen inte sova alls i helgen…… tur att de stora grabbarna är hemma med mig! Det underlättar i varje fall kvällarna då jag har sällskap av dom.

Ikväll har vi myyyys. Vi ska äta tacos. Vi har köpt mörk choklad och massa goda nötter som vi ska mumsa på. Sen ska jag nog sitta nära nära hela kvällen…. jag kommer sakna honom så mycket. Låter kanske larvigt med en liten helg, men vi är ALDRIG ifrån varandra. Vi har vart ifrån varandra 1 långhelg och 1 vecka sammanlagt. Sen är allt så annorlunda när man har en liten hemma…. jag är lite larvig oxå men sån är jag.

Snälla…. kan inte ni hålla mig sällskap här inne så jag inte känner mig så ensam i helgen???

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

När jag gick upp nyss så var de in

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x