Uppdatering om the motherfucking tand!

Ok, hemma…. ligger på soffan och har husbandet hemma! Jag hade nog inte klarat den här dagen annars. Helt galet vilken underbar tandläkare jag har. Ni vet hon jag berättat om som jag haft nu som behandlar mig som en liten unge. Idag hade hon sett till att hon fick ta hand om mig även om det va tänkt att det skulle vara en annan som gjorde det.

Pltösligt kom det 2 sköterskor och ropade mitt namn. Den ena sa ”Vi tar henne, vi har bytt lite i tidsbokningen!”. märkte att det var min gulliga tandläkare och hennes sköterska som fixat o donat lite. Jag belv så glad så jag börja gråta.

Nu har i alla fall min tandläkare ANNA fixat till lite. Hon har rensat med koksalt, hon har lagt i en lång tygbit eller vad man ska säga som är indräkt i kortison och bedövningssalva. Jag har fått Citodon utskrivet som ska vara rena rama knarket och jag ska helst inte vara själv när jag tar dom tabletterna. Är ju ovan som fan. Det var en av mina bloggläsare som skrev ut dom till mig på apoteket. TACK Johanna….

Nu ligger jag och vilar och tar igen mig efter en hemsk natt. Jag hoppas att det ska bli bättre nu… det är tydligen vanligt att få infektioner när man dragit tänder, helst i underkäken! Men nu har jag knark som kan få mig på bättre humör om det fortsätter göra ont!

PUSS & TACK för fina ord!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Tandjäveln som vägrar ge sig….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x