I´m not gonna miss it!!

Oh my god…

…ikväll får ni inte missa värsta programmet på TV. Ja, alltså om ni vill garva, sen vet jag inte hur programmet kommer att vara riktat. Det kanske t.o.m blir så att man blir lite avis på deras glammiga liv.
ANYWAY…..ni vet det här nya programmet om ”Hollywoodfruar”. Jag har sett vinjetten några gånger och får nästan ta fram skämmaskudden när den bystiga vampwannabe tanten säger ”Jag tar på läppstift ungefär 50 ggr om dagen”. Vänta nu, VARFÖR säger man en sån sak?? Varför har man ett behov av att få tala om att man är en sån stor IDIOT att man har på läppstift 50 ggr om dagen?? Eller när hon säger ”Jag lärde mig koka kaffe för ett år sen så nu är jag värsta kaffekokarproffset”. Hon är typ lika gammal som min mamma? Varför har hon inte kokat kaffe tidigare? Ämen jag döööööööööööör, såna här program bara måste jag se för att verkligen se att det finns såna här människor på riktigt!!! Dom menar allt på fullaste allvar, och dom är verkligen såna som dom ser ut att vara på utsidan, eller??!

Husbandet kommer behöva gå ut och springa eller nåt, är det nåt han har svårt för så är det just vampiga wannabe tanter som såna här. Hans skämmaskudde kommer växa fast i hans skägg ikväll!! ´Kan vara så oxå att han bänkar sig framför någon av de andra TV apparaterna, men jag kommer tvinga honom att sitta och se det här med mig. Binda fast honom i tårna och sätta tändstickor i ögonen för att han ska kolla… 🙂

Ikväll kl. 21.00 på TV3!

HOLLYWOODFRUAR

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

i LoVe HöSt!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x