Är man redo?

Att bero på det här med tonårsrum.
Är det sant att tiden kanske snart är inne? Inne för tonårshångel i vårt hem?
Jag ryser nästan när jag tänker på det men eftersom jag själv känner att det inte var längesen jag själv var tonåring så hajjar jag ju känslan. Alla hormoner som flyger i luften och träffar min grabb gång på gång. Snart kanske det kommer hit en Felicia… eller Louise… nä förresten. Jag skulle vilja att hon hette Lisa. Lisa låter oskyldigt. Som att hon inte vill skada min unge, eller såra honom..eller snuska! Hon får inte vilja snuska med min pojke ni vet.

Undra hurdan mamma jag kommer bli? Kommer jag vara saftmamma som inte knackar på dörren? Troligen inte eftersom jag inte är nån saftmamma. Kommer jag kanske dra ut på det här med att sova över? Troligen inte eftersom jag och min första seriösa kille fick vänta 8 månader innan vi fick sova ihop. Jag var nästan 16 år när han fick sova över för första gången…men som ni vet snackar vi purfinne farsa hära. Inte riktigt räkmacke flyt på det här med grabberiet då kan jag meddela. 
Är jag en purfinne morsa dåra? NOPE, jag vill inte det. Jag vill att min grabb ska känna sig MER än välkommen hem med sin nya flamma. Hmm… nuförtiden vet man ju inte hur det där med dejteriet går till. Tar man med sig bruttan hem eller? På min tid så var nog grabbarna typ runt 16 år när man släpa hem första tjejen. Jag hoppas att det är så nu med.

Om 3 år är jag redo! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

RUMBYTET KLART

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x