FAVVO SKÅDIS?

Jag och husbandet kollade på TWILIGHT i helgen. Jag har inte sett dessa filmer tidigare så jag började med 1:an nu. SKITBRA tyckte jag…. Kände att filmen var filmad sådär i en färgskala som känns kall, läskig och lite modern. Mycket rödaktiga läppar och blek hud.

Husbandet berättade för mig att han i Twilight är utsedd till VÄRLDENS SEXIGASTE man. Ok, han var sexig, kan inte säga emot faktiskt… Men husbandet, du som brukar läsa min blogg. Du är självfallet den sexigaste!!!!

Så…. vad gillar ni för sorts skådisar. Har ni nån favvo?

LITE OLIKA KATEGORIER

* Dom som är SEXIGA, typ TWILIGHT stjärnan.
* Dom som är VANLIGA, en Matt Damon typ som inte är nån hunk direkt utan en vanlig hederlig familjefar. Han har gjort en hel del shyssta roller men har väl aldrig framstått som nån hunk.
* Dom som är FARLIGA, en Johnny Depp Typ. Lite mystisk, ingen som njuter av kändisskapet och som oftast har lite konstiga roller. Nu går husbandet igång på alla 16 för om han skulle få välja så skulle han säkert ligga med Johnny Depp. Han ÄLSKAR Johnny Depp. Jag trodde bara det var tjejer som gjorde det men motsatsen är bevisad…. 🙂
* Dom som är ROMANTISKA, Dr Shepherd är väl en sån om inte nån. Han får ofta lite mesiga rollkaraktärer, en ”romantisker som inte gör nåt oväntat” typen!

Har du nån favvo?

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Ny VÅGDAG

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x