Dinner with friends!

Igår hade vi Åsa o Micke här på middag. Meja har fyllt 1 år och vi kunde inte åka ut på hennes kalas, då fick jag ursäkta mig med en liten middag 🙂 Då fick hon sin present oxå, en sån kultig BRIO leksak, en sån som man drar efter sig. Den är roligt och ha tills man blir stor och kanske ger till sina egna barn. Dom brukar ju hålla dom där rackarna! 🙂

När man har småbarn så brukar det bli enklast att sitta på golvet, det blir bara så. Bebisarna kvistar ju runt på golvet bland alla grejer och är det dessutom kvällstid o bebisarna inte är på sitt bästa humör så blir det lätt att man slänger sig ner bland dom för att få en npgorlunda schysst ljudnivå på det hela!

Tack för igår Åsa & Micke!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lunch-njuta!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x