GAYMAGNET!

Håååhåååjaaaajaaaaa….

…allt är så uppåt! NOOOT! Fan, det är becksvart med i stort sett allting just nu, går inte in mer på det då det finns risk för att det blir en depp-blogg och det orkar jag inte med.

Istället så fick jag igår en inbjudan till båten Patricia, ni vet Babsans båt. Dom ska ha en aidsgala där den 8:e november med lite artister. Inbjudan börjar såhär:
”Hejsan alla festglada gay boys and girls som håller Patricia guppande!”

Jag vet att när jag var där vid ett tillfälle med min kompis Bea och drack alldeles för många Captain Morgan groggar så fyllde vi i nånting, nåt papper med lite uppgifter, vi blev även plåtade med Babsan herself! Därefter får jag ALLTID inbjudningar därifrån…till alla gayhappenings. Kan tillägga att det var en av mina roigaste festkvällar nånsin! Gayfolk kan festa!!!

Eftersom vi då var där den kvällen och hade så skoj så blev det att vi återkom…då med våra män i släptåg. Husbandet drog väl direkt inga hoppsa steg på väg till Patricia men han har heller inget emot gaypeople. Sagt och gjort, vi festade loss och drack återigen alldeles för många Captain Morgans och blev kalaspackade allihopa.

Till min förvåning visade det sig att husbandet ju är värsta GAYMAGNETEN! På den här båten drar sig gaykillarna heller inte för nånting, husbandet fick sin pillesnopp smekt utanpå jeansen med raketfart ett par gånger under kvällen, så snabbt så han inte såg vem det var. Det var på håret att han lämnade båten då men jag övertalade honom att stanna. Ok, nästa gång stod vi ute och en kille kom fram och sniffade på husbandets bröst och sa ”Guuud vad gott du luktar!” och tog tag i hans rumpa! Jag såg vad som pågick och räddade husbandet snabbt och sa att han var upptagen av mig…..gissa om jag har garvat mig fördärvad åt det här?!

För någon helg sen var vi i Stockholm och strosade runt med barnvagnen och kikade i affärer. 2 gaykillar stirrade sönder sig på husbandet varav en på hans häck så han höll på att ramla av cykeln och köra in i en trottoarpratare. 

Det här är inte första gången…absolut inte. Det här är jättevanligt. Det är många gaykillar som spanat och dreglat på husbandet. Jag skrattar lika mycket varje gång eftersom husbandet kanske tycker det kan kännas lite jobbigt ibland. Vi har oxå undrat varför… är det så att vissa gaykillar precis som jag diggar rockers-killar?? Måste ju vara så…..

……jag är gift med GAYMAGNET! Wiihoooo, det ni!! 

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

KRUPP

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x