Vaccinet igen…

Godmorgon på er….

…halsen värker och jag känner mig ur fas. Vet inte om svinis kommit nu eller inte?! Idag ska jag försöka få ett vaccin till de stora pojkarna, även husbandet. Vi har svininfluensan precis i krokarna nu. 2 av våra grannar har det troligen varav en är lika gammal som Thedde. Han är jättedålig. Husbandets brorsas sambo har haft det pch var jättedålig.

Idag åker vi och försöker få tag på sprutor dåra. Inte jag o Milo eftersom jag är dålig och Milo får inte ta förrän nästa vecka. Sen är jag inte helt 100 på om jag tar till han eller inte….
Jag har läst runt som en galning och har vägt mitt beslut till både höger och vänster i olika omgångar. Efter att nästan känt mig lite smått psykgalen av allt jag läst och efter att ha läst om flera som drabbats och om hur dåliga de varit (givetvis inte alla) så kom övervägandet ihop med stora killarnas pappa och husbandet. Ett beslut måste ju tas åt något håll, nu blev det åt det här hållet.

Återstår att se om det finns nåt vaccin kvar.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Sovkuren verkar fungera!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x