Vad bjuder veckan på?

Tjosan hoppsan det är måndag! Uppåt värre…. flaggorna vajar och solen skiner. SNAAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!! Det är skitmåndag….

Men men, imorgon är det tisdag och vi är återigen så långt från måndag vi kan komma.

Jahapp…. vad har denna helg bjudit på då? I lördags promenerade vi ner på stan (en promenad på 45 minuter) helt underbart i solen, det blev fika och stros på stan.
Sen till sporthallen för att kolla Thedde när han spelade match med 95 killarna.
Kväll och sen hem och äta god mat.

En mysig skön lördag, en lugn familjelördag som jag faktiskt längtat lite efter.

I söndags hade vi vår barnloppis dåra. Jag glömde kameran hemma så jag kan inte bjucka på några bilder. Det började så jäkla bra, det strömmade in över tio pers precis när vi öppnade. Sen slutade det strömma folk. Det blev snarare folktomt till kl 15. Vi fick fika upp vårt fika själva, snacka, packa ihop, städa och åka hem. Jag fick ihop 200 kr. Det handlade jag upp på dom andra morsornas bord så var det bra med det.

Dock så ger vi inte upp. Nästa gång ska vi hyra en skolmatsal centralt, samla ihop massor med folk och köra en GIGANTISK loppis. Markandsföra oss… så vi fan blir av med våra grejer. Det suger att åka hem med grejerna igen. Då har man liksom tvättat, strukit, lappat, fixat och donat helt i jäkla onödan! WELL… nästa gång, då jäklar!!!

Måndag: TRÄNING (innebandygrabbarna)
Tisdag:   Jobba ihop beställningar och grejer till 1:a advent.
Onsdag: TRÄNING (innebandygrabbarna)
Torsdag: Jobba ihop beställningar och grejer till 1:a advent.
Fredag: Milo tandis 09.30 (första tandis besöket), sen ska grannen och jag som är hudterapeut köra en behandlings och sminkkväll med tjejer från ett stort företag. Vi börjar 15 och slutar 21. PUST! 🙂
Lördag: Lugn familjedag hoppas jag, skulle behöva ta tag i vår garderob som vi ska göra om till ett liknande walk in closet! Sen ska ungarna få en varsin garderob oxå…
Söndag: 1:a advent, jag ska stå på FRÖKEN RÖD och sälja mina grejer.

Ja, det var rätt fullt upp denna veckan med andra ord.

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Victroias Secret underklädesshow….

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x