För ett år sen….

Hörrni…för 1 år sen idag var Milobebis beräknad att födas. Jag gick tillbaka i min blogg för att kika på vad som hände i mitt liv just då. Det var mycket frustration, lurvärkar och väntan, man kan läsa om det här. Jag minns att det var hemskt…..men nu när jag läser om det så kan jag inte låta bli att känna en slags längtan tillbaka. Jag hade julpyntat hela hemmet, jag hade förberett med lussebullar, tagit in vagnen, bäddat bebissängen och packat i ordning BB väskan. Den väntan är underbar på nåt sätt, det är nåt helt fantastiskt vad man längtar.
Dock så längtar jag bara tillbaka för en liten sekund, det jobbiga känns fortfarande överhängande. Det beror nog på att jag gjorde det för tredje gången och att man var rätt less. 

Jag höll dock humöret uppe för det mesta…

Säger bara OOOH MYYY GOOOOD!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

The best toy ever!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x