Julklappsletandet har startat!!!

Det är dax för julklappar….

Lite ångest över det känner jag, precis som det är varje år! Ibland kan det gå smidigt som tusan att hitta passande julklappar till alla. Sen finns det gånger då man inte hittar NÅGONTING alls. Man går in och ut i butik efter butik och hittar inte ett jäkla jota. Man svettas med alldeles för mycket kläder på sig och så känner man hur svetten rinner på ryggen. Man trängs med andra julklappshysteriska människor och känner att man är nära flippgränsen. Det är VIDRIGT! Till slut tar man nåt, vafan som helst och kastar på kassadisken och så känner man riktigt hur jäkla kasst det blev! Det är dålig planering och dålig research bland nära och kära. Man måste ju kolla av läget, vad önskas det för julklappar egentligen??

Det är ju totalt vrickat när det blir så? Varför ger man inte en peng då istället… eller så skiter man it alldeles och tar det nån annan dag. Det är ju som att kasta pengar rakt ner i sjön när man håller på sådär.

I år har jag bestämt att det INTE får bli så. Jag ska börja NU… ja att leta efter bra julklappar som jag vet blir uppskattade. (Ja jag vet att det finns galningar därute dom redan är klara med julklapparna, jag är inte sån…. INTE ALLS sån). Jag ska inte springa runt den 23:e med förvirrad blick, svettrinnande rygg med rykande öron och horn som är på väg att brista igenom pannan. Jag vill att det ska gå lugnt till… man ska ha tid att ta sig en bärs, äta lite gott, småprata och känna ett lugn, sen gå vidare och hitta finfina julklappar.

Jag kommer aldrig glömma en gång då vi köpte en ARIEL barbie till husbandets brorsdotter MAJA, hon var runt 5 år tror jag. Det var en sån ARIEL barbie som kunde bada, det fanns lite fix & trix på den här barbien. Hon öppnar paketet och så utbrister hon:

”Jag har MYCKET BÄTTRE dockor än den här hemma!!!”

Okej, då har man inte lyckats sådär jättebra tror jag…

I år SKA vi lyckas!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Vad bjuder veckan på?

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x