DAG 2 Naturdiet!

Jag är på DAG 2 i bantarkarusellen. Nu kör jag lite hårdare igen….naturdiet dagtid och så äter vi en nyttig middag med ungarna på kvällen. Husbandet kör oxå. Det här är det som funkar bäst för oss när vi vill kickstarta!! 🙂 snart är det jul och jag känner att jag vill ha gått ner lite innan, annars blir det ju katastrof vid jul. Sen kan den här taktiken funka även i jul för då kanske man inte vill ”förstöra” det man gått ner och anstränger sig lite att inte föräta sig!! 🙂

Dock så fantiserar  jag redan om kladdkakor och goda maträtter. Alltså… jag äter ju knappt det när jag INTE bantar så jag fattar liksom inte var tankarna kommer ifrån? Jag tror att det blir en fix idé när man inte får.

Resten av min familj är riktiga suckers på kladdkaka….kollade på aftonbladets hemsida och hittade det här receptet! 

RECEPTET PÅ DENNA LJUVLIGHET:

2 ägg
3 dl socker
1 tsk vaniljsocker
4 msk kakao
1 krm salt
1 1/2 dl vetemjöl
100 gr smält smör
sötmandel, hackad

Smörj och bröa en rund bakform, ca 23 cm i diameter. Rör först ihop ägg och socker. Blanda i övriga ingredienser. Häll smeten i formen och strö på lite mandel eller nötter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Kakan ska fortfarande vara lös i mitten. Servera gärna med vispad grädde.

N`JOY!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Julklappsletandet har startat!!!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x