Idag för ett år sen….. 1

Idag för ett år sen vaknade jag och var som vanligt så jäkla less. Magen var kvar och ingenting hade hänt….. MEN, under morgonen fick jag en konstig känsla som alltid är så svårt att förklara. Man bara känner sig konstig, förvärkarna tar i lite mer och svider lite, man har en konstig oro i kroppen. JAG VÅGADE dock inte hoppas eftersom jag trott att det var på gång så himla länge.

Såhär såg mitt inlägg ut för exakt (bara nån timmes skillnad) 1 år sedan.

Ni anar inte vad varm jag blir när jag läser det här. Alltså, jag vet hur less jag var och allt men det var så liten tid kvar till vi skulle få träffa vår bebis. Jag ryyyser i hela kroppen idag. Idag är en stor dag för det var idag för ett år sen mina värkar satt igång på riktigt….. idag för ett år sen startade Milo sin väg ut från mamma för att möta världen!

*snyft*

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Mammas kalas…

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x