Grattis ERIK, vinnaren av IDOL 2009

Grattis ERIK!!!

Du är sååå värd den här vinsten!! Tänk, en liten Erik får ett helt nytt liv fr o m idag, fr o m mars i år. Är inte det lite kul…??

Hmrfh…. här kommer en liten floskelgrej från min sida… men var det inte nån mer som tyckte att Eriks tjej??? eller vem det nu va, stod på scenen liiiiiiiiiiiiiiiiite för länge???

Aja, skit i det nu… kan tänka mig att dom får en lååååång, jäätttekuuuuul kväll allihop! Själv ska jag gå och lägga mig i vår säng, lyssna på Milos lilla klagosång han lagt till med såhär på fredagskvällen… (han blir lite så ibland, ja han har en liten klagosång som jag tror att han inte uppfattar själv, han bara VILL låta).

Puss på er och GODNATT!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Frågestund till HUSBANDET´S kommande gästspel!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x