Kan inte hålla käften längre!

Jag har tänkt att hålla det utanför min blogg (eftersom det skrivs metervis av detta just nu) men nu bara måste jag!!

FLYTTA ELIIIIN, FLYYYYYYTTTAAAA FÖR FAAAAAAAAAAAAAN!! Hon är gift med en sexmissbrukare ”as far as i´m concearned”. Det sägs att de ska försöka lappa ihop sitt förhållande för barnens skull. WELL, det enda det ger är en förkrossad mamma som aldrig mer kommer kunna lita på pappa, än mindre kunna njuta av sex för att hon alltid känner sig värdelös. Det kommer att ge två zombie föräldrar som utåt sett ler men som invändigt mår skit. Det kommer att finnas så mycket besvikelse, äckel, misstro, VARFÖR känslor och vanmakt så varför i helvete ens försöka?

 Sorgligt… jäääkligt sorgligt! Så offentliga personer och så uppdagas något sånt här…. sorgligt….

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Problemet med att få en riktigt BRA bild! :)

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x