Husbandet in the house !!

Idag har vi då ”HUSBANDET” dag här på Ninaloos blogg. Jag ska ”husera” på bloggen under dagen och jag skriver precis VAD jag vill, OM VAD jag vill och publicerar det bilder JAG VILL!

Vi börjar med att svara på era frågor, kul och bra frågor tycker jag! 

Ja, kusin vitamin Tony.. får vi höra sanningen nu om hur jobbig Nina är på hemmaplan :)).

Jobbig är hon absolut inte 🙂 . Men vi snackar om en finska som fick sitt humör levererat till sin födsel av satan själv utklädd till finsk uteliggare. Hon är en ”finnish sauna samuraj” helt enkelt.
No pain no gain.. som det brukar heta 🙂 She´s the best

vad är framgångsfaktorerna i ert lyckade förhållande?

Efter några år tillsammans så börjar man förstå hur man ska lägga pusslet utan att behöva banka dit sista biten med en hammare. Alltså så kompleterar vi varandra gött och det finns alltid utrymme för båda att hålla på med sina egna intressen ( så mycket det går med alla barnen som ska ha sin tid också ) . Sen känns det som att all den skit vi gick igenom i början av vårat förhållande med trash talk och folk som verkligen inte förstår att kärlek ibland inte tar dom vägarna som DOM tror gjorde att vi på kort tid lärde oss varandra och på så sätt hade en stabil grund. TACK för det televerket . Till dom som nyligen träfffats så rekommenderar jag absolut lite kvällar alone hemma med stereon på högsta volym  med favvo låtarna och lite snarrigt att dricka. Bara du och den. Ni kanske inte behöver smuggla den personen i baksätet på bilen vart ni än ska åka tillsammans ochh hålla utkik efter en silverfärgad santa fé.  🙂 Ha ha…  men tid för oss själva i början var det bästa som kunde hända.            
Sen gillar vi väldigt mycket samma saker.. vilket gör ganska mycket jävligt enkelt. Jag kan åka med på PINK och tycka det var bland det bästa jag sett och Ninaloo tjatar ihjäl sig efter att få kolla på KISS… Gemensamma intressen gör att man har så mycket gratis.

Hur mycket klagar Nina over sin alder och din? hehe

Ok.. Jag kan inte säga att hon klagar utan anledning.. Jag är oftast pådrivaren i detta och brukar dra dom hetaste dödsskämten i stan som att när jag gick i ettan i grundskolan så drack hon mellanöl och hängde med coola moppe grabbar. Inte så att hon glider förbi på moppen, spanar in mig och tänker att den där lilla räkan ska få sina fiskar varma när han blir större…
Jag gillar det sjukt mycket att skämta så.. Men samtidigt så kan jag jämföra henne med vissa som är jämngamla med henne och inte fatta att det stämmer..
Hon är grymt snygg.

hur mycket gnaller hon over saker?

Jag är gnällaren och hon är glidaren… Men jag kan bli übergnällare och då är det skönt att hon sparkar mig i röven och ber mig stanna upp och tänka till först. Dock så kan nina ofta klaga över att ha cancer, svininfluensa och någon annan sjukdom någon gång i veckan 😉 .

tycker du att hon ar ytlig?

Hmm… Absolut inte… Hmmm´et är där bara för att hon själv är väldigt mån om sig själv och vill se bra ut. ( Snacka om att jag fått göra djupdykningar i garderoben efter ”det” plagget.. Annnars går det åt helvete 🙂 ) Men hon är inte ytlig när det gäller andra människor och så.

Tycker du att hon har for mycket att gora hela tiden?

Vadå… Gör hon saker?? 😉 … Ja .. ibland går det överstyr… Hjärtklappningar som är stress relaterade och sömnsvårigheter är inget som går hand i hand med att hålla reda på Milo om dagarna. Men hon är förbannat duktig på det hon gör och hon skulle nog må sämre om hon inte fick pilla med sitt. Ninaloo har väldigt många bollar i luften och ibland har hon kämpigt att hålla alla där. Men jag är stolt över henne och när hon får så pass positiv feedback för det hon gör när vi träffar folk som köper saker av henne.. It´s all worth that smile..

Ar hon svartsjuk? Har ni nagonsin gral om du har typ tittat pa nagon annan tjej?

Om man säger såhär, jag var sjukligt svartsjuk i början när vi träffades, jag fick laserögon så fort vi var ute på krogen och flippade ur bara någon tittade på Nina. Nina har varit jämn i sin svartsjuka:) Vi älskar varandra och har varit oroliga över att förlora det vi har. Svartsjuka grundar sig ju i kärlek (i alla fall om det är en sund kärlek…) Men nu har man hittat en trygghet som grundar sig i att vi har barn tillsammans, är gifta och har jävligt kul med varandra. Man får tänka till en extra gång på det vi har tillsammans så fattar man att den andra inte skulle ge upp det bara sådär. Mer än så känner vi varandra..  

Blir hon flortig nar hon dricker, eller ar hon en tjej som ar kompis med andra killar utan attraktion?

Nina blir nog flörtig utan att tänka på det… Eftersom att hon är precis som mig.. En person som tycker om att ta på människor man pratar med och vara nära..killar som tjejer. Vi är väldigt utåtriktade båda två och gillar att prata .. NO SHIT tänker ni nu. Så hon blir nog attraktiv som person för många eftersom att hon är så pass framåt… Men dock inte flörtig på ragga kill sättet. Då jävlar…

Litar du pa att Nina skulle gora en fin tatuering pa tex en van till er?

Självklart !!! Hon har gjort mycket fint och det är ju faktiskt upp till den personen som ska ha tatueringen att ha i åtanke att det är en oerfaren människa som gör tatueringen.. Menn hon är äldigt konstnärlig och jävligt duktig på så kort tid. Jag väntar dock på när jag ska få göra nästa…. Stressa henne lite kanske 🙂 .

Har ni lika kul tillsammans som det ser ut pa bloggen? fester, konserter och idrott?

Ja… Men vi kan lika gärna ligga hemma på soffan och ha det så jäkla skönt. Vi trivs så mycket i varandras sällskap så att även en natt på soffan är guld. Nu blir det heller inte så mycket fester efter att milo dök upp… Men det gör att vi uppskattar all tid vi får tillsammans med våra vänner och med varandra utan att höra barnavrål och byta bajsblöjor.. Går inte att förklara hur mycket det uppskattas med ledig tid till någon som inte har barn och det är endast då man förstår hur mycket pusslande det är för att få dagar att fungera bra…

Gillar dina vanner Nina ? Gillar du hennes?

Ja det är super åt båda hållen… Dock så blir det ju så att man blir lite insnöad när man får barn. Man kapar ofrivilligt bort den yttersta delen av vänskapskretsen och umgås mycket med dom som bor nära el. är familj eftersom att närhet är så otroligt skönt när man har barn och det är väldigt lätt att fastna där. Men jag trivs kanon med Ninas kompisar och hon med mina.. Eller..fan.. det är liksom ”våra” vänner allihopa nu. Man har alla vänner tillsammans.. Det är Sweeeet !!

Tanker du pa att inte utesluta de storre barnen medvetet sedan den lilla kom, eller ar din roll inte ”pappig”?

Ninaloos barn tog nog mig som låtsaspappa innan jag var en låtsaspappa. Idag är min roll väldigt pappig när killarna är här, jag tar ett stort ansvar för hämtningar och lämningar, det är ju så man är en stor familj. Skulle inte jag ta ansvar så skulle det bli väldigt tungt för Nina.. Att bero på att inte utesluta de större barnen….. Jag tänker inte på det eftersom att dom stora förstår att man måste lägga mer tid på den lilla. Men ibland kan man få lite skuldkänslor när man in
te kunnat vara med på något som dom gjort för att man haft milo. Men vi har väldigt kul tillsammans och dom stora börjar bli mer och mer fristående med att ta sig själva till kompisar och träningar så det faller sig naturligt med att milo får mer tid.

Ar du snall? Ar du valdsam?

Jag är för snäll… Jag tar skit och lägger det på hög. Ninaloo får pusha mig till att säga ifrån när jag tar för mycket.  Blivit bättre på det. Dock så finns det inget i världen som skulle kunna rädda den som gör illa mina vänner el. familj. Väldigt beskyddande när det gäller dom. Jag har en hög tolerans med när det rinner över så blir jag tokig.

Var star du politiskt?

Åååå bajs… Är så ointresserad av politik så det finns inte. Dock så klagar jag heller inte på något inom politiken heller eftersom att jag inte kan och skulle bara vara urbota dum om jag la mig i. Sköt det ni… 🙂

Forlanger din bebis din manlighet darfor han ar pojke?

Nej.. Jag gjorde väldigt klart för Ninis innan vi fick reda på milo att det aldrig skulle komma till att bli annorluda beroende på barnets kön… Jag är PAPPA och det blir man oavsett om det är en pojke el flicka. Vissa tycker att manlighet är samma som att vara macho eller stor och grov med mycket muskler… BULLSHIT…Manlighet är att finnas där för sitt barn och familj och skydda dessa. 

Vill du ha fler barn men Nina vagrar?

Nej… jag tycker att det är perfekt som det är nu… Vi fantiserar ibland om den lilla selma som vi inte fick 🙂 … eller jag gör. Hade saker varit annorlunda, att inte Nina mått så överjävligt dåligt under sin graviditet och om förlossningen inte varit så skrämmande så hade vi kanske skaffat ett till barn. Sen lovade jag faktiskt att jag inte skulle tjata på fler barn, det var ett villkor när vi kom överens om att skaffa Milo. Allt blev ju som ni kanske vet lite annorlunda för oss när vi fick kämpa så hårt för att få Milo. Så idag är vi bara så nöjda och glada över honom.

Vad tycker du om bloggen?

Jag är nog den som loggar in och kollar den mest varje dag på jobbet. Det är en guldgruva eftersom att jag får reda på hur hon mår och vilket humör hon är på ( Dags att köpa blommor ?? 🙂 ) och just för att hon skriver jäkligt kul. + att en massa bilder på milo brukar dyka upp.

Ar Nina en person som hela tiden maste gora saker?

Nä… Men hon har hundra saker i huvudet som hon hänger upp sig på om dom inte blir fixade. Jag har den härliga förmågan att klippa bort den delen av tankarna och bara slappa loss. Men Nina känner ganska ofta att hon inte får ro för den sakens skull.. Sen är det mer JAG som blir rastlös. I love IKEA på söndagarna och kan lätt dra iväg och strosa i miljoner butiker. I am a different kind of guy 😉

Tycker du att er familjs ”BloggVi” ar sminkat jamfort med ”riktiga livet”?

Ja .. lite… Men dock inte i den mening som ni kanske tror. Skulle alla brakskitar, kommentarer och sjuka grejer ( inte snusk ) som vi gör komma upp här så skulle det vara en helt annan grej. Det är liiite sminkat för att ni inte ska tro att vi är rubbade helt enkelt 🙂

mmmMM jag kommer kolla! ni ar som ett kandispar i mitt huvud for att ni ar sa aktiva och sociala. xxx

Hur firar Ni julen?

Hos oss med hela min familj med deras familjer…Skönt att vara på hemmaplan med milo och kunna lägga honom i sin säng när mamma och pappa tar en julöl under misteln ( annars ska alltid nån av oss köra så det blir najjs ) Dock är ninas mamma och pappa med ninas sirra och dithörande pojkvän i stugan i övertårneo över julen så dit ska vi ikväll och fira minijul…. Hoppas på den typiska varma julskinkan.. Så jävelusiskt gott.

Vilka jobb har ni?

Jag jobbar som den mest serviceinriktade säljaren i Sverige på Dialect här i Enköping. Säljer mobiltelefoner och datorer och alla annat som finns. Trivs jävligt bra med mina jobbarkompisar och har 4 minuter hem till dörren.. Jobber heller inte helg… Thaaaank youuuuuu !!
Nina har varit ekonomiassistent på sin pappas företag men efter omorganisation så ska hon hitta på nåt som hon gillar att göra istället… så det återkommer vi till…

Fler barn?

Noep.. Vi har Milo och en fet katt som får räknas som det sista tillskottet av allla sort och vis.

Vilka stora planer har ni för 2010?

Vi skulle vilja ta oss utomlands med heeela familjen. Bara få åka allihopa och ha en härlig sandstrand med en massa sol och glass och grejer. Så det är ett mål 2010. Sen att milo ska börja dagis och att vi ska återgå till att vi båda jobbar är ett stort steg.

Är Nina flygrädd?

OM !!! Hon har dock blivit mycket bättre sen vi träffades.. Men det är sjukligt så rädd hon varit / är . Tack gode gudars skymning för att det finns bärs på Arlanda. Som när vi låg på stranden i grekland och vi ser plan landa långt bort. Nina blir sur för varje plan som lyckas landa och inte kraschar eftersom att då kommer nämligen vårat plan så klart att krascha när vi ska flyga hem.. HA HA .. Friska tankar frugan.
Men som sagt… Mycket bättre nu. Duktig kicka :*

TACK OCH HOPPAS ATT NI FÅTT SVAR SOM NI ÄR NÖJDA ÖVER. Nu ska jag sätta på vinterdäck och byta halvljuslampa på bilen så ni slipper se mer bilder på mig i polisbuss…

Fortsätt skriva kommentarer här. Hon blir så jäkla glad för varenda ord.

 /// Husbandet

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Grattis ERIK, vinnaren av IDOL 2009

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x