Mr Muscle is da shit!

0-4f05a928a2ffed95e84164a286ae900f.png

För er som undrar hur det gick med ugnen igår?

Om jag säger såhär… Mr Muscle är fortfarande killer bra när de kommer till att rengöra fastbränt skit som suttit. Kan tänka mig att mitt aqua system funkar när man liksom har skvätt lite utanför ugnsformen och rengör den direkt efter, det bet dock inte så jättebra på den skiten som var fastbränd i vår ugn. Det släppte på det värsta men sen fick jag ta till ”jag kvävs, mina fingrar fräts bort , det sticker i ögonen” medlet Mr Muscle och det funkade ju kanon! Fick köra järnet med det när Milo sov och sen fick jag vädra och frysa fötterna av mig… men nu är ugnen ren!

WIIIEEEE!! Idag tar vi tag i köksskåpen…..

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Hur i helsefyyr har jag missat detta???

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x