GOTT NYTT ÅR!!!

Jaha…. här sitter jag med en färg i håret. Elliot badar, Thedde sitter bredvid och snackar, Milo leker tittut med Elliot i badet. Han står och håller i sig i badkarskanten och så böjer han på knäna så han försvinner och studsar upp och ser överlycklig ut!

Jag har gjort 8 st pannacotta med vit choklad i champagneglas, jag har smält tryffelchoklad och gjort chokladplattor av dom som ska garnera glasen, sist fyller jag på lite hallon, hoppas det blir gott SATAN! Vi skulle stå för efterrätten och det mousserande vinet på kvällens nyårsmiddag.

Jag vet inte ens vad jag ska ha på mig. Det får nog bli den gamla Koola Anna klänningstrasan igen. Måste ha nåt under den bara, vill ju gärna inte ha kortärmat på mig nu när man har lika stora armar som en tysk Bronto Britta som kastar 25 meter i kula. Jag har t.o.m skäggstråna på hakan så jag skulle lätt platsa som en rysk kvinnlig deltagare på nästa OS. Jag kanske rakar mig en aningens mer under armarna än dom bruttorna men det är kanske enda skillnaden.
Såååå… att ta på sig en klänning utan ärmar är lika uteslutet som att jag skulle …. OJ, ursäkta…. nu har jag hämtat mig från skrattanfallet. Milo drog av en sån brakskit här bredvid mig, jag trodde det var Thedde men det var minstingen i familjen som lufta sig lite. HERREGUUUUD... han brås på husbandet märker jag!! Ni skulle ha hört??!!

Jaja… jag slänger in en bild här sen på hela familjen så ni ser hur vi ser ut ikväll! Det blir Bronto Britta and the Farters!!

GOTT NYTT ÅR ALLA LÄSARE!!!

TACK FÖR:

All stöttning ni gett mig genom året!
Att ni vill kommentera här, det gör mig glad varje gång!
Att ni lyfter mig när jag känner mig nere!
Att ni vill följa med i mitt/våra liv!

Massa kärlek till er alla!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Godaste fisksoppan i världen!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x