Eländigt!

0-7a000391da89999b26f3ecbd28b89f59.png

Först och främst…. här på bloggen varvas inläggen mellan sprit och tandagnisslan. Så, nu har vi klartgjort det! :)Eländigt är nog i alla fall bara förnamnet. I morse tyckte jag att Milo kändes lite varm. Nåväl tänkte jag, han är ju lite varm av sig. Väl hemma efter att jag skjutsat alla till respektive plats tyckte jag ändå att ”Vafasen… det här är lite väl varmt!” Tog tempen, 38.5 i feber…inte hög men ändå! Kikade runt i munnen och vad hittar jag inte där då???

3!!!!! KINDTÄNDER PÅ VÄG SAMTIDIGT!!!

C´mon, give me a fucking brake här nu! Är detta ett skämt? Jag åker på torsdag…. var det tvunget att ALLA dessa tänder skulle komma just NU!??? VA???
Den längst ner till höger har 3 piggar tittat fram på, på vänster sida håller det precis på att bryta igenom och uppe till höger har en pigg brutit igenom. Konstigt att man inte är så sugen på att äta eller någonting alls för den delen… min lilla plutte! JÄVLA TÄNDER!!!! Måste de va så inihelvetes jäkla jobbigt att få dom? Milo har haft jobbigt med alla sina tänder och de har alla en förmåga att komma samtidigt!! Måste dom det??

JA…så nu är det där molnet som hänger över mig av dåligt samvete om ännu tjockare! FAN!!! Jag har i alla fall gett honom Alvedon nu så febern gått ner. Sen hjälper det säkert mot det där onda där i tänderna. SÅÅÅ TYYYYPISKT!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Alkotips?!?!

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x